Nieuwe Haring Media & PR

Marcus is founder en eigenaar van Nieuwe Haring Media & PR, een full service PR & Marketingbureau 100% gespecialiseerd in eten en drinken. Wij ondersteunen inspirerende merken met ambitie bij het realiseren van publiciteit en doelgerichte communicatie - van strategie tot uitvoering.  Van het ontwikkelen van een creatieve introductiecampagnevoor een nieuw foodmerk of restaurant tot het bedenken en uitvoeren van een lange termijn (digitale) merkstrategie. Door de eenduidige focus op eten en drinken hebben wij een uitmuntend netwerk in de wereld van A-list culinair journalisten, foodbloggers en foodinfluencers.  Wij werken met een klein en professioneel team en worden door onze opdrachtgevers gewaardeerd om onze resultaatgerichte, no-nonsense aanpak.

Nieuwe Haring Media heeft een strategische samenwerking met PitchPR, een middelgroot PR-bureau gespecialiseerd in food, wine, gastronomie en hospitality.

www.nieuweharing.nl

Culiperslunch

Nieuwe Haring Media is (in samenwerking met partijbureau PitchPR) organisator van de jaarlijkse Culiperslunch, het grootste culi-persevenement (sinds 2007) voor culinaire en lifestylemedia waar A-merken op het gebied van eten en drinken hun nieuws live presenteren bij de top van eetschrijvend Nederland. Een levendige persbijeenkomst met proeverijen, mini-workshops en productpresentaties. Bij de laatste editie waren meer dan 130 A-list journalisten en foodbloggers aanwezig en 33 (grote en kleine) merken en producenten. De volgende editie is maandag 10 april 2017 (meer info).