The Rough Kitchen, Foodhallen

Een initiatief van twee carnivoren in hart & ziel. Een restaurant-concept ontwikkeld door Marcus samen met Jord - ‘Smokey Goodness’ – Althuizen. We grillen, smoken en roasten. Op een knettterend open vuur of op onze smokers. Met een voorliefde voor rund en varken. Het liefst van kop tot staart. Van een superieure zelfgedraaide 100% Aberdeen Angus Burger en steak sandwich van een mooi dooraderde bavette tot onze veelgeroemde 16 uur op beukenhout gegaarde pulled pork sandwich van Heyde Hoeve, een varkentje van gegoede komaf. Quality meat is de missie. Het liefst van kop tot staart. Locatie: Foodhallen (Amsterdam).

Website The Rough Kitchen
Facebook
Twitter

marcusjord.jpg

Vet Lekker Streetfood

De mobiele keuken van Marcus. Met als basis de lekkerste vleesrecepten uit zijn kookboeken. À la minute bereid. Op onze geliefde big green eggs en smokers. We staan op festivals, feesten en leukste markten van Nederland. Waarom? Omdat ‘straatvoer’ altijd beter kan. Bekend van o.a. Rollende Keukens Amsterdam, Proefpark Haarlem en Rrrollend-festivals in Den Haag en Rotterdam. Wij stellen er een eer in om alleen te werken met topkwaliteit producten van zorgvuldig geselecteerde slagers, bakkers en andere kleinschalige producenten.

Website Vet Lekker
Facebook